Σχετικά με εμάς

Όταν αναζητώ έπιπλα, ξεκινάω με τη FAVI.

Η ιστορία της FAVI ξεκίνησε το 2015 με στόχο να κάνει την αναζήτηση επίπλων στο ίντερνετ εύκολη, εμπνευσμένη και προσιτή σε όλους. Στη FAVI, θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα επιλογών, από δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα που διαθέτουν έπιπλα και διακοσμητικά για ένα όμορφα επιπλωμένο σπίτι, όλα σε ένα μέρος.

FAVI - Μηχανή αναζήτησης επίπλων

Η FAVI δεν είναι κατάστημα, αντιθέτως είναι μηχανή αναζήτησης. Δεν πωλούμε προϊόντα απευθείας, αλλά με ένα μόνο κλικ, σας επιτρέπουμε να έχετε πρόσβαση στο προϊόν της επιλογής σας απευθείας σε ένα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα των συνεργατών μας στη FAVI, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι ανακάλυψης,έμπνευσης και στυλ. Ας κάνουμε κάθε εσωτερικό χώρο λίγο πιο όμορφο μαζί.

Γιατί να επιλέξετε έπιπλα στη FAVI.gr;

Εκτενής Ποικιλία

Η μεγαλύτερη ποικιλία επίπλων σε ένα μέρος σας εξοικονομεί χρόνο, ώστε να μην χρειαστεί να ψάξετε αλλού και να επισκεφθείτε μεμονωμένα καταστήματα επίπλων.

Έμφαση στα Ποιοτικά Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Είναι σημαντικό για εμάς να παρέχουμε προϊόντα μόνο από αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα που παρέχουν ποιοτικά προϊόντα και εξυπηρέτηση πελατών. Γι' αυτό δίνουμε μεγάλη σημασία στην επαλήθευση της ποιότητάς τους τόσο στην αρχή όσο και καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας μαζί τους. Προγράμματα όπως το FAVI Extra, που περιλαμβάνει αξιολογήσεις προϊόντων και καταστημάτων, μας βοηθούν να το επιτύχουμε.

Η FAVI είναι ηγέτιδα στον τομέα των επίπλων και της διακόσμησης στην Ευρώπη

12 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η FAVI

6,2 εκατ.+ προϊόντα σε απόθεμα

75χιλ+ μηνιαίες ολοκληρωμένες παραγγελίες

2100+ ικανοποιημένοι συνεργάτες

17 εκατ.+ μηνιαίες επισκέψεις καταναλωτών στους συνεργάτες μας