Το τσίλι, το αγαπημένο σας μπαχαρικό, είναι τόσο νόστιμο αλλά συνήθως για να το προσθέσουμε στο φαγητό μας χρειάζεται να το τρίψουμε με αποτέλεσμα η καψαϊκίνη να μας προκαλεί ερεθισμούς! Δεν χρειάζεται να υποβαθμίσετε το γαστρονομικό σας αριστούργημα αποφεύγοντας για τους παραπάνω λόγους να βάλετε τσίλι, αφού ο επώνυμος οίκος Alessi σας προσφέρει ένα απίστευτα όμορφο και έξυπνο αντικείμενο… τον Μύλο Για Καυτερές Πιπεριές Piccantino JHT02! Ο επώνυμος σχεδιαστής Jim Hannon-Tan δημιούργησε ένα δοχείο σιλικόνης, στο οποίο προσθέτετε τις πιπεριές και τις τρίβετε πιέζοντάς το. Διαθέτει καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι, καθώς αποτελεί και ένα σκεύος που μπορείτε να τοποθετήσετε στο τραπέζι σας για να σερβίρετε απευθείας στο πιάτο σας την ιδανική ποσότητα τσίλι για εσάς.Ποιότητα:Ανοξείδωτο Ατσάλι 10/18 & Σιλικόνη Διαστάσεις:1 Μύλος: Διάμετρος: 3 cm, Ύψος: 9 cm